Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

AKTUÁLNE Desivý prípad z Dolnej Strehovej: V byte našli chlapca (14) s bodnou ranou v hrudníku

Pri udalosti zasahovali záchranári aj polícia.
Pri udalosti zasahovali záchranári aj polícia. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

DOLNÁ STREHOVÁ - Banskobystrická polícia na sociálnej sieti informovala o ďalšom šokujúcom prípade. V jednom z bytov v Dolnej Strehovej (okres Veľký Krtíš) našli zraneného 14-ročného chlapca. Podľa dostupných informácií mal utrpieť bodné poranenie hrudníka.

Zástupcovia zákona uviedli, že chlapca našli vo štvrtok predpoludním. Prípad momentálne preverujú. "Dnes predpoludním bol v jednom z bytov v Dolnej Strehovej nájdený s bodným poranením hrudníka iba 14-ročný chlapec, ktorý bol vo vážnom stave prevezený leteckou záchrannou službou do nemocnice v Banskej Bystrici," priblížili v príspevku.

Prečítajte si aj: FOTO Tragická nehoda na Liptove, smrť si vzala muzikanta Mareka: Smutný odkaz jeho brata, odišla legenda

Presné okolnosti celej udalosti však nateraz nie sú známe a sú predmetom vyšetrovania, polícia nepriblížila ani to, či zranenia chlapcovi spôsobila cudzia osoba.

Bol pri vedomí, pomoc volal brat

Podľa našich informácií chlapcovi privolal pomoc jeho brat. Keď na miesto dorazili záchranári, zranený bol ešte pri vedomí. Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: ChlapecBodnutieDolná Strehová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu