Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kočnera zastihla vo väzení ďalšia zlá správa! V jeho vile sa cez víkend udialo niečo čudné

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Kontroverzný podnikateľ Marian Kočner prežíva vskutku nepríjemné dni. Už vyše mesiaca je vo väzbe a čaká na konečné rozhodnutie súdu, či bude stíhaný na slobode alebo väzobne. Cez víkend sa na pozemok jeho vily, kde žil spoločne s manželkou, vlámali neznámi páchatelia.

V sobotu krátko po jednej hodine ráno sa mali podľa informácií denníka Nový Čas vlámať do vily Mariana Kočnera na bratislavskej Kolibe neznámi páchatelia. Vnikli na pozemok a do domu sa dostali za pomoci rebríka, o čom majitelia netušili. Z balkóna vošli cez balkónové dvere do domu a dostať sa mali až k trezoru. Následne sa ale spustil alarm, ktorý ich vydesil. Z domu preto rýchlo ušli. Podľa prvotných informácií nemali nič odcudziť. 

Kočnera zastihla vo väzení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Incident potvrdila aj polícia. "Na príslušnom útvare Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III je v súčasnej dobe vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Ako vysvetlil, bližšie informácie z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu alebo ohrozeniu vyšetrovania, polícia k prípadu nespokytuje.  Nie je teda známe, či z Kočnerovej vily niečo zmizlo a akú škodu páchateľ vlámaním spôsobil.  

Kočnera zastihla vo väzení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)


Prečítajte si aj: MIMORIADNE Kontroverznému podnikateľovi Mariánovi Kočnerovi zaistili majetok


Podnikateľ čelí závažným obvineniam. Spoločne s Pavlom Ruskom je stíhaný pre trestný čin falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov v jednočinnom súbehu so zločinom marenia spravodlivosti. Prípad sa týka údajného falšovania zmeniek za 79 miliónov eur. Nedávno Kočnerovi kvôli kauze Technopol a kauze predaja nehnuteľností na Donovaloch zaistili majetok.  

  

 

Viac o téme: VilaNehnuteľnosťKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu