Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krvavý útok na bezbrannú dievčinu (18) v Prahe: Najhorší návrat z tanečnej

Incident v Prahe Zobraziť galériu (3)
Incident v Prahe (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Nova)

PRAHA - Krvavá dráma sa strhla na jednej z pražských ulíc. V kaluži krvi skončila 18-ročná dievčina. Páchateľ ju niekoľkými ranami pobodal, skončila v umelom spánku v nemocnici.

Mladú ženu našli ležať na ulici v pondelok večer v Horných Měcholupoch. Pražskí kriminalisti prípad vyšetrujú ako pokus o vraždu. Ešte v noci zadržali muža, ktorý by mohol mať s napadnutím niečo spoločné, potvrdil hovorca pražskej polície Jan Daněk.  

Dievčina útočníka poznala

Podľa českých médií sa dievčina v pondelok vracala so svojou kamarátkou z tanečnej školy okolo desiatej večer. Keď sa od nej kamarátka oddelila, začal ju prenasledovať mladík, ktorého podľa všetkého poznala. Dievčina začala utekať, útočník ju dohonil a začal s besnením. Na pomoc doráňanej mladej žene pribehol okoloidúci a zalarmoval záchranárov.   

Krvavý útok na bezbrannú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Nova)

Žena bola napadnutá na Dýšinskej ulici, polícia dostala hlásenie okolo 22-tej hodiny. "Zostala ležať na zemi s niekoľkými bodnými zraneniami. Policajti, ktorí vyrazili na miesto, zranenej osemnásťročnej žene poskytli prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti záchranárom," uviedol Daněk.


Prečítajte si aj: Žena (31) z Prievidze napadla v opitosti svojho priateľa (35): Do chrbta mu vrazila nôž!


Krvavý útok na bezbrannú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Nova)

Záchrannú službu na miesto napadnutia privolali policajti, povedala hovorkyňa Jana Poštová. Žena podľa nej utrpela mnohopočetné bodnorezné poranenia. "Jej stav bol vážny, takže sme ju uviedli do umelého spánku," uviedla hovorkyňa. Záchranári zranenú ženu po ošetrení previezli na anesteziologicko-resuscitačné oddelenie vinohradskej nemocnice. Utrpieť mala až desať rán nožom. 

Viac o téme: DievčinaPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu