Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Surový prepad muža (85) v Bratislave: Polícia pátra po žene na FOTO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: polícia)

BRATISLAVA- Polícia pátra po páchateľovi, ktorý mal počas utorka (8.8.) na Ružinovskej ulici v Bratislave prepadnúť 85-ročného muža. Zároveň sa obracia na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie osoby na kamerových záberoch.

"Podľa doterajších informácií okolo 20.45 h pristúpil na Ružinovskej ulici doposiaľ neznámy páchateľ zozadu k poškodenému 85-ročnému mužovi a chytil čiernu koženú tašku, ktorú mal prevesenú cez rameno," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. S taškou mal následne páchateľ viackrát prudko trhnúť, následkom čoho muž stratil rovnováhu a spadol na zem. Páchateľ následne s taškou z miesta utiekol.

"Odcudzením tašky s obsahom osobných dokladov, platobných kariet, mobilného telefónu, ako aj finančnej hotovosti bola spôsobená celková škoda vo výške približne 450 eur. Pádom utrpel poškodený 85-ročný muž zranenia, s ktorými bol privolanou RZP prevezený k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc," dodal Szeiff.

Polícia v tejto súvislosti pátra po žene vo veku 25 – 30 rokov, ktorá je vysoká 170 – 175 cm. Oblečené mala modré rifľové nohavice, čierne tielko, na nohách obuté čierne tenisky, na hlave čierne slnečné okuliare.

Surový prepad muža (85)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Táto osoba by svojimi vedomosťami mohla pomôcť pri náležitom objasnení skutku," dodal Szeiff.  Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, môžu občania oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: PrepadnutieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu