Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Páni, to nemyslíte vážne, čo to dievča v kufri? VIDEO Miestni fešáci urobili z policajtov babrákov

Mladík nakladá dievčinu do kufra, mestskí policajti sa nečinne prizerajú
Mladík nakladá dievčinu do kufra, mestskí policajti sa nečinne prizerajú (Zdroj: Foto: youtube)

ZVOLEN - Tak toto ste ešte nevideli. Policajti vo Zvolene pozerali ako "teľa na maľované vráta", keď prišli v sobotu nadránom k podniku, kde postávali mladí. Neďaleko od skupinky stál taxík, do ktorého mladík nakladal dievčinu. A to doslova, bez jej súhlasu, nasilu do kufra. Muži zákona nijako nezasiahli, vodiča nechali aj s "batožinou" pokojne odísť.

Vaše tipy

Incident sa stal v sobotu skoro ráno pred jedným zo zvolenských podnikov. Mestskí policajti počas svojej služby dohliadali na poriadok, pristavili sa pri skupinke mladých ľudí, postávajúcich na ulici pred barom.

Len pár metrov od nich stál taxík. Do neho sa surovým spôsobom pokúšal mladík naložiť dievčinu. Policajtov na situáciu upozornil muž z druhej partie. Očividne sa na incidente zabávali. Muži zákona podišli k autu, no vzápätí sa otočili a pokojne odkráčali. Situáciu neriešili žiadnym spôsobom. Dievčine nepomohol ani taxikár, nakoniec skončila v kufri auta. Vodič naštartoval a s posádkou pred očami policajtov odišiel. Tí nezasiahli, aj keď vedeli, že taxikár má v kufri človeka.

Prípadom sa už zaoberajú nadriadení mestských policajtov, ako aj samotný zvolenský magistrát. "To, prečo hliadka mestskej polície v inkriminovanom momente nezasiahla, je momentálne predmetom prešetrovania. Vedenie mesta však považuje nečinnosť policajtov za neprípustnú. Primátorka mesta si už od náčelníka mestskej polície vyžiadala doplňujúce informácie a vysvetlenie celej situácie. Po preštudovaní všetkých podkladov následne prijme konkrétne opatrenia," informoval hovorca mesta Zvolen Martin Svatuška. Policajtov teda postih neminie. V akej forme, zatiaľ nie je známe.

Pozrite si video incidentu vo Zvolene, ktoré sa objavilo na YouTube.

Policajti vo Zvolene

Viac o téme: MestoTaxíkPolícia NeschopnosťZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu