Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zásah policajtov v Košiciach: Stanislavovi mali búchať hlavu o stôl a vybiť oko!

Stanislav už na oko asi nikdy nebude vidieť.
Stanislav už na oko asi nikdy nebude vidieť. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA/KOŠICE - Zásah polície sa nie vždy odohráva práve v rukavičkách, najmä vtedy ak druhá strana odmieta spolupracovať a vulgárne nadáva. To však nie je dôvod na to, aby skončila s ujmou na zdraví. A presne to sa malo stať Stanislavovi z Ťahanoviec, ktorého podľa jeho slov muži zákona surovo napadli priamo na oddelení a dokonca mu opakovane udierali hlavu o stôl. Nešťastne tak prišiel o oko.

Stanislav nie je celkom bez viny. Teda aspoň potiaľ, že sa dobýjal do miestneho pohostinstva a trval na tom, aby mu naliali, hoci sa mu v tom zamestnanec snažil zabrániť. K fyzickému napadnutiu neprišlo, no aj tak zamestnancova priateľka radšej zavolala políciu. Keďže Stanislav nemal pri sebe doklady, skončil na policajnom oddelení, informovala TV JOJ.

Tam si mal vraj do mužov zákona začínať, čo však on odmieta. Údajne sa všetko stalo práve naopak, mal ho napadnúť policajt, chytiť za hlavu a dva-trikrát mu buchnúť hlavu o stôl. "Okom som pritom trafil rovno na roh stola. Vybil mi ho," uviedol poškodený.

Košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová však vidí situáciu inak: "Na policajnom oddelení sa odmietol podrobiť dychovej skúške. Následne zaútočil na policajta, ktorého chytil za ramená a sotil do steny. Päsťou ho udrel do hrudníka. Hliadka v ďalšom konaní útočníkovi zabránila. Použila i donucovanie prostriedky proti agresívnemu mužovi, ktorý kládol odpor."

Zranený muž napokon skončil v nemocnici, kde podstúpil operáciu. Na jedno oko však už pravdepodobne aj tak nikdy nebude vidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu