Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Osudová hádka s rodičmi: Nina (†16) vyskočila z okna detskej izby, zomrela v nemocnici!

Stredoškoláčka Nina P. (†16) Zobraziť galériu (2)
Stredoškoláčka Nina P. (†16) (Zdroj: Foto: Facebook)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Neuveriteľná tragédia sa stala v noci zo soboty na nedeľu. Na sídlisku v Novom Meste nad Váhom vyskočila zo šiesteho poschodia mladá len 16-ročná Nina. Údajne tak urobila po hádke s rodičmi. K dievčaťu privolali záchranárov, dve hodiny po desivom páde tínedžerka zomrela.

Nepredstaviteľná tragédia sa stala na jednom zo sídlisk v Novom Meste nad Váhom. Mladá stredoškoláčka Nina P. vyskočila z paneláka zo šiesteho poschodia. Dopadla na trávnik a utrpela zranenia nezlučiteľné so životom.

Pravdepodobne po hádke s rodičmi sa mladá tínedžerka rozhodla ukončiť svoj život skokom z okna. Podľa našich informácií sa v sobotu večer okolo desiatej vrátila domov. Bola vonku s kamarátmi a po príchode sa rodičom priznala, že vypila pohár vína. Tí sa jej snažili dohovoriť a poslali ju do izby spať s tým, že sa porozprávajú na druhý deň. Tak sa už, žiaľ, nestalo.

Z nepochopiteľných príčin Nina vyskočila z okna svojej izby. Nevedno, čo jej v tej chvíli vírilo hlavou. V izbe bol poriadok, list na rozlúčku nenechala. 

Osudová hádka s rodičmi:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Dievčinu zbadal ležať na tráve pod panelákom sused, ktorý si šiel približne o štvrť na jedenásť večer zapáliť na balkón cigaretu. Na miesto nešťastia dorazili okamžite privolaní záchranári. „Posádka prišla na miesto pred pol jedenástou večer. Záchranári previezli dievča s viacerými vážnymi poraneniami, ale pri vedomí, do nemocnice,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Nina však po príchode do nemocnice približne o jednej hodine v noci zraneniam podľahla.  

Mladá stredoškoláčka sa rozhodla pre nezmyselný skok pravdepodobne po menšej výmene názorov s otcom (42) a mamou (41). Z tragédie sú rodičia otrasení, Nina nebola nikdy konfliktný typ a netrpela žiadnymi psychickými poruchami.

„Polícia cudzie zavinenie vylúčila,“ uzavrela hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu