Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zoofilné zvrhlosti na Spiši: Dôchodca sexoval so psom pred očami dievčatka (11)!

Sučka Lady sa stala obeťou zvrhlého dôchodcu
Sučka Lady sa stala obeťou zvrhlého dôchodcu (Zdroj: TV JOJ)

RICHNAVA - Odporné! Do rúk krompašských policajtov sa nedávno dostal naozaj ohavný prípad. Dôchodca z Richnavy sa mal na dvore susedov sexuálne ukájať na ich domácom miláčikovi priamo pred očami jeho len 11-ročnej majiteľky. Tá bola doma sama a otrasný zážitok na nej zanechal obrovskú traumu.

Nechutné zvrhlosti sa odohrávali na dvore jedného z rodinných domov v malej obci na Spiši. Dôchodca využil chvíľu, keď v dome susedov bolo len 11-ročné dievčatko a na mol opitý sa prikradol na dvor, kde pobehovala ročná sučka Lady. Nevinné zviera vzal do rúk a začal sa na ňom sexuálne ukájať. Správu priniesla Tv JOJ.

"Tam v chodbičke, ako to mám povedať, vzal toho psa a normálne s ním akože sexoval," opisuje nechutnú scénku majiteľka domu. Dievčatko všetko sledovalo spoza okna domu, do ktorého sa dôchodca tiež snažil nasilu dobíjať. Dvere však boli našťastie zamknuté. Z hrozného zážitku sa bude spamätávať zrejme ešte dlho. Matka s ňou bude musieť pravidelne navštevovať psychológa.

Dôchodca bol v čase zoofilného aktu na mol opitý a na styk so psom si údajne nepamätá. Najohavnejšie na celom prípade, je že zvrhlý násilník zviera zrejme nezneužil prvýkrát. Na dvore susedov sa totiž objavoval relatívne často. Majiteľka má teraz strach, aby sa nabudúce obeťami jeho sexuálnych chúťok nestali aj jej dve dcéry. "Neviem, ako mu môže prepnúť v hlave na budúce," zúfa.

V obci má vraj dôchodca povesť bezproblémového človeka a obyvatelia sú jeho činom šokovaní. Nechutný prípad už prešetruje aj polícia."Krompašskí policajti v danej veci prijali trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania prečinov porušovania domovej slobody a týrania zvierat," informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó a dodal, že za ohavný čin mužovi hrozia 2 roky za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu