Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vlámanie v Bratislave súviselo s maturitami: Zmizli zapečatené dokumenty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Písomnosti, ktoré súviseli s maturitnými skúškami, odniesol v stredu neznámy lupič z objektu Obvodného úradu v Bratislave na Teplickej ulici. Maturitné skúšky pokračujú bez problémov a polícia prípad vyšetruje.

Na prípad upozornila televízia JOJ, podľa ktorej v pondelok večer zmizla zo školského úradu zapečatená krabica s dokumentmi, ktoré súviseli s maturitami. Hovorca ministra školstva Michal Kaliňák potvrdil, že boli ukradnuté nejaké písomnosti súvisiace s maturitami. "Všetky školy si prevzali testy, maturitné skúšky pokračujú bez problémov," doplnil. Pripomenul, že všetky testy sú zabezpečené ochrannými prvkami.

Hovorca bratislavskej polície František Peczár potvrdil, že vyšetrujú krádež vlámaním do objektu Obvodného úradu v Bratislave na Teplickej ulici. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v tejto veci nie je možné poskytnúť bližšie informácie," dodal.

V utorok 12. marca sa písomkami zo slovenčiny začali písomné maturity. V priebehu dňa sa na internete objavili testy, ktoré však boli podvrhom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu