Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

V Rači vylúpili banku, po páchateľovi pátrajú

V Rači vylúpili banku, po páchateľovi pátrajú
V Rači vylúpili banku, po páchateľovi pátrajú (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Dosiaľ neznámy páchateľ dnes krátko pred 16.50 h prepadol banku na Detvianskej ulici v bratislavskej Rači. Ozbrojený muž, ktorý na miesto činu prišiel električkou číslo päť, získal finančnú hotovosť od zamestnancov pod hrozbou použitia zbrane. Koľko presne si takto z banky odniesol, polícia doteraz vyčísľuje.

"Počas lúpeže sa v priestoroch pobočky banky nenachádzali klienti. K zraneniu osôb nedošlo," informoval hovorca bratislavskej krajskej polície František Peczár.

Páchateľ po lúpeži utekal smerom po električkovom koľajisku na Detviansku ulicu, kde podľa polície mohol mať zaparkované auto. V tejto súvislosti vyšetrovatelia žiadajú občanov, ktorí zlodeja videli v električke alebo po úteku z miesta činu, aby jej poskytli akékoľvek bližšie informácie.
 

Ide o muža vysokého približne 185 cm, chudej postavy, dosiaľ nezisteného veku. V čase lúpeže mal na hlave čiernu kuklu bez výrezov na oči a ústa. Oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou a modré rifle. V rukách držal bielu igelitovú tašku a krátku guľovú zbraň.

Informácie o páchateľovi môže verejnosť ohlásiť na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Lúpeže bánk v roku 2013

9. januára
Ozbrojený, kuklou maskovaný páchateľ, lúpil popoludní v pobočke banky na Dolnej ulici v Banskej Bystrici. Zamestnanca ohrozoval zbraňou, v ruksaku si odniesol viac ako 1 800 eur. Pri prepade nebol nikto zranený.

1. februára
Ozbrojený páchateľ s kuklou na hlave lúpil pred piatou hodinou popoludní v pobočke banky na Detvianskej ulici v bratislavskej Rači. Odniesol si zatiaľ nezistenú sumu peňazí. V banke v čase prepadu neboli klienti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu