Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nezvestného Petra (†20) našli mŕtveho v lese, príbuzní vinia matku!

Petra Juhása našli mŕtveho v lese
Petra Juhása našli mŕtveho v lese (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Mladého Petra z Brekova, ktorý bol nezvestný už od konca februára, našli pred pár dňami mŕtveho v lese. Z domu odišiel s tým, že sa ide obesiť a viac sa nevrátil. Jeho príbuzní tvrdia, že na svedomí ho má vlastná matka.

"Môj brat si zobral život len kvôli matke. Bol na ňu od malička naviazaný a už nezniesol to ponižovanie," povedala televízii Joj Petrova sestra Sylvia, ktorá žije v Anglicku. "Ona na nich kričala, hádzala po nich taniere a oni z toho strachu sa skrývali po skriniach," spomína na agresívne správanie rodinná známa.

Petrovi rodičia mali spolu päť detí a mladík nebol jediný z rodiny, kto sa pokúsil o samovraždu. Pred niekoľkými rokmi si chcel zobrať život otec a krátko po ňom aj prostredný syn Róbert, ktorého mal zneužiť neznámy muž.

Matka sa vraj rada pozerá na dno fľašky a Peter ju pravidelne chodieval hľadať peši aj niekoľko kilometrov. O rodinu sa podľa TV Joj začali zaujímať aj sociálni pracovníci. "Polícia prijala oznámenie, na základe ktorého preveruje podozrenie z týrania v rodine nebohého mladíka," uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu