Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pocisková na čiernej listine: Nechcú ju!

Hudobná prvotina Nely Pociskovej sa nestretla s veľkým úspechom. Zobraziť galériu (7)
Hudobná prvotina Nely Pociskovej sa nestretla s veľkým úspechom.

BRATISLAVA – Odmietajú ju! O talente Nely Pociskovej (20) by si dovolil málokto pochybovať. Napriek tomu sa však jej hudobná prvotina nestretla s veľkým úspechom. Spoluautor skladby Tomi Popovič (33) nám prezradil, že slovenské rádiá túto pieseň vôbec nechcú hrať!

Ťažké začiatky! Nela Pocisková je nielen doma, ale aj v susedných Čechách známa ako výborná herečka a taktiež muzikálová speváčka. Dokonca našu krajinu spoločne s Kamilom Mikulčíkom pred dvoma rokmi reprezentovala na Eurovízii. V súčasnosti by rada predstavila aj vlastnú tvorbu. Avšak jej skladba s názvom Neviem sa nájsť sa zatiaľ stretla len s odmietnutím.

Na Pociskovej prvotine sa autorsky spolupodieľal aj Tomi Popovič. Tomu speváčkin neúspech vôbec nejde do hlavy. „Neviem, ako to tu funguje. Pesnička je pekná, interpret je výborný, ale rádiá to nechcú hrávať. Čakal som, že Nelina pesnička zafunguje, že to vybuchne,“ zamýšľa sa spevák, ktorý spolupracoval s viacerými hviezdami hudobnej scény.

Situácia ho prekvapuje najmä preto, lebo Pocisková podľa neho spĺňa všetky atribúty, ktoré by úspešný interpret mal mať. „Má hlas, má charizmu, popularitu, výsledky. Pesnička je pekná, text je dobrý,“ nešetril chválami Popovič. Dôvodom Nelinho doterajšieho neúspechu je podľa neho nálepka muzikálovej herečky. „Majú ju tak zafixovanú,“ uviedol dôvod, prečo ľudia nevnímajú Pociskovú ako sólovú interpretku.

Sledujte Topky TV: Tomi Popovič sa zamýšľa nad tým, prečo rádiá nechcú hrať pieseň Nely Pociskovej.

Tomi rozhovor 2

 

Ako by ste Pociskovej hudobný počin ohodnotili vy? Vyjadrite svoj názor v diskusii pod článkom.

VIDEO: Pieseň Nely Pociskovej s názvom Neviem sa nájsť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu