Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké PREKVAPENIE: Herečka (51) a spevák (45) majú DRUHÉ DIEŤA... Tehotenstvo dokonalo UTAJILI!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Herečka Cameron Diaz (51) a jej manžel Benji Madden (45) prežívajú najkrajšie chvíle svojho života. Nikto ani len netušil, že dvojica čaká dieťa... O to väčším prekvapením bolo, keď sa na sociálnej sieti pochválili krásnou správou - narodil sa im syn, ktorému dali nevšedné meno!

Hviezdni rodičia sa krásnou správou pochválili na sociálnej sieti Instagram. „Sme požehnaní a nadšení, že môžeme oznámiť narodenie nášho syna, Cardinala Maddena. Je úžasný a všetci sme takí šťastní, že je tu!“ informovali Diaz a Madden na svojich profiloch. Nezverejnili však fotku svojho chlapčeka, ale kresbu. 

Cameron Diaz a Benji Madden s dcérou Raddix.
Zobraziť galériu (3)
Cameron Diaz a Benji Madden s dcérou Raddix.  (Zdroj: Profimedia)

Dôvodom je ochrana súkromia. „Pre bezpečnosť a súkromie detí nebudeme zverejňovať žiadne fotky - ale je naozaj rozkošný. Cítime sa požehnaní a vďační. Posielame veľa lásky od našej rodiny. Všetko najlepšie a dobré popoludnie!“ napísala šťastná dvojica, ktorá očakávanie druhého potomka dobre utajila. 

Herečka a spevák kapely Good Charlotte si svoje áno povedali v roku 2015 a v januári 2020 sa stali rodičmi dievčatka menom Raddix, ktorú vynosila náhradná matka. „Benji vždy chcel veľkú rodinu a Cameron nebolo treba po príchode ich dcéry presviedčať,“ prezradil zdroj portálu PageSix.

Viac o téme: Cameron DiazBenji Madden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu