Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

BOLESTNÉ PRIZNANIE slávnej herečky: Musí nosiť plienky!

Christina Applegate Zobraziť galériu (5)
Christina Applegate (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovorila o svojom trápení! Nie je žiadnym tajomstvom, že slávna herečka Christina Applegate (52) trpí ochorením skleróza multiplex. To jej spôsobuje viaceré komplikácie, o čom blondínka otvorene hovorí. V uplynulých dňoch zverejnila aj pomerne intímne priznanie.

Titulku aktuálneho vydania magazínu PEOPLE zdobí fotka, na ktorej spolu pózujú herečka Christina Applegate a jej o desať rokov mladšia kolegyňa Jamie-Lynn Sigler. Obe ženy spája nielen priateľstvo, ale i to, že zvádzajú boj s neľahkým ochorením - sklerózou multiplex. 

Súčasťou magazínu je aj úprimný rozhovor, v ktorom herečky otvorene hovorili o viacerých problémoch, ktoré im ich diagnóza spôsobuje. 

„Cikáš si... do nohavíc. Pretože pravdepodobne nestihneš prísť na záchod včas. Takže, áno, plienky,” poznamenala Christina, keď hovorila o nástrahách choroby. Sigler na margo toho reagovala, že by si mali o dizajne plienok pohovoriť s ich výrobcami. Kvetinový vzor na nich ju totiž neskutočne vytáča. 

Obe herečky sa aj napriek krutej diagnóze usilujú nepoddať sa jej. V rozhovore sa spoločne usilovali hľadať aj nejaké pozitíva. „Za prvé, parkovanie je úžasné,” reagovala Applegate. Tá vníma ako výhodu aj to, že na​​​​​​​ invalidnom vozíku sa​​​​​​​ dostane na​​​​​​​ pa​​​​​​​lubu lieta​​​​​​​dla​​​​​​​ skôr a​​​​​​​ko ostatní a že keď ju vozia po letisku, tak je to tiež "úžasné".  

Herečky tiež prehovorili o tom, že ich podobný osud spojil. „Sme v rozdielnych štá​​​​​​​diách, ale pomáhame si. Vďaka nej som si uvedomila, že musím prestať chcieť byt dokonalá,” uzavrela Sigler. 

Viac o téme: Christina Applegate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu