Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TRAGÉDIA slávnej modelky: Zhorela jej luxusná vila... Obrovský strach o milované mačky!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (10)
Cara Delevingne (Zdroj: SITA a Profimedia)

LOS ANGELES - Je zdrvená! Modelka a príležitostná herečka Cara Delevingne (31) prežíva obrovský žiaľ. Jej luxusné sídlo v Los Angeles dnes ráno zachvátili plamene. Pri ničivom požiari zasahovalo 94 hasičov a pre slávnu krásku bolo najhoršie to, že netušila, čo je s jej domácimi miláčikmi.

Cara Delevingne sa momentálne nachádza v Londýne, kde v uplynulých dňoch predvádzala svoje herecké nadanie. V jej luxusnom sídle za veľkou mlákou sa odohrala veľká dráma. Dom totiž zachvátili plamene.

 Cara Delevingne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Profimedia)

 Cara Delevingne
Zobraziť galériu (10)
Cara Delevingne  (Zdroj: Profimedia)

Ako informujú zahraničné médiá, vrátane TMZ, okolo 4 hodiny ráno boli do domu hviezdy privolaní hasiči. Tých zasahovalo celkovo 94. Cara im prostredníctvom sociálnej siete Instagram poslala slová plné vďaky. „Z celého srdca ďakujem všetkým hasičom a ľuďom, ktorí akokoľvek pomohli,​​​​” napísala.  

S followermi sa Delevingne podelila aj obrovský strach, ktorý prežívala. Netušila totiž, ako sú na tom jej dve milované mačky. Hoci to spočiatku vyzeralo tak, že zomreli, Cara napokon s obrovskou úľavou oznámila, že sú nažive. Podľa medializovaných informácií sa pri tragédii zranila jedna osoba. 

TRAGÉDIA slávnej modelky: Zhorela
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram/ caradelevingne)

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu