Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jediný syn slávnej herečky spáchal samovraždu: Bolestná spoveď matky... Cítim vinu!

Regina King Zobraziť galériu (2)
Regina King (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Azda niet väčšej bolesti, ako keď rodič musí pochovať svoje dieťa. Slávna herečka Regina King (53) začiatkom roka 2022 prišla o svojho jediného syna Iana (†26), ktorý spáchal samovraždu. V týchto dňoch v úprimnom rozhovore prehovorila o svojom obrovskom smútku.

Vo štvrtkovom vydaní relácie Good Morning America, Regina King priznala, že občas pociťuje vinu za to, že si jej jediný syn siahol na život. „Keď rodič príde o dieťa, stále sa čuduje, že čo urobil zle, že sa niečo také stalo,” poznamenala herečka. Tá sa podľa vlastných slov hnevala aj na Boha a spytovala sa prečo na neho dopustil toľko ťarchy. S Ianom absolvovali viacero terapií a bol tiež v opatere odborníkov. 

Regina priznáva, že po tejto veľkej tragédii je z nej iný človek. Usilovala sa tiež pochopiť, čo sa stalo. „Teraz to už rešpektujem a usilujem sa pochopiť, že tu s nami Ian už viac nechcel byť, povedala tiež. „Viem, že mnohí zdieľajú môj smútok, ale len ja som Ianova matka. Ten smútok nikdy neodíde. Už navždy to tu bude. Niekde som videla myšlienku, že smútok zo straty milovaného človeka nám pripomína, ako veľa pre nás znamenal,” uzavrela.   

Regina King s milovaným synom v čase, keď bol ešte dieťaťom.
Zobraziť galériu (2)
Regina King s milovaným synom v čase, keď bol ešte dieťaťom.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Regina King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu