Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Katy Perry ukázala ZADOK v odvážnej sukni: Vidno ti kompletne CELÚ čiaru!

Speváčka Katy Perry
Speváčka Katy Perry (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

LOS ANGELES - Za veľkou mlákou sa v stredu večer odovzdávali ceny hudobného magazínu Billboard Women in Music v losangelskom YouTube Theater. Na "červenom koberci" sa objavila aj Katy Perry (39), ktorá sa rozhodla trochu poprovokovať. Oblečenú mala červenú sukňu v ktorej ukázala zadok... Vidno ti celú čiaru!

Galéria: 2024 Billboard Women in Music Awards

USA má za sebou ďalšie udeľovanie cien. Tentokrát ich odovzdával hudobný magazín Billboard a boli určené ženám v hudobnom priemysle. Medzi pozvanými preto nechýbali veľké mená z rôznych hudobných štýlov - prišli raperky, popové divy, aj rockové kráľovné. Pozvánku dostala aj Katy Perry, ktorá sa rozhodla svojím outfitom vyraziť prítomným dych. 

Tmavovláska prišla vo vražedne vysokých lodičkách a oblečená v červenom sete so sukňou, ktorý sa v zadnej časti šnúroval. No a práve tento detail sa postaral o najväčší "rozruch". Látka na sukni totiž úmyselne nedoliehala a v škáre, ktorá vznikala pod viazačkou, bolo vidno čierne tangá aj s holým zadkom. Doslova bolo speváčke vidno celú "čiaru". 

Viac o téme: Katy PerryBWMA 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu