Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hviezda Pobrežnej hliadky oznámila SMUTNÚ SPRÁVU: Rakovina sa rozšírila... Toto si najviac vyčíta!

Nicole Eggert
Nicole Eggert (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Americká herečka Nicole Eggert (52) počas minulého mesiaca oznámila, že bojuje s rakovinou prsníka. V najnovšom rozhovore však hviezda legendárneho seriálu Pobrežná hliadka povedala, že jej rakovina sa rozšírila aj do lymfatických uzlín.

Eggert sa preslávila vo viacerých známych počinoch, avšak fanúšikovia si ju pamätajú hlavne vďaka stvárneniu postavy Summer v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka. Začiatkom januára však priznala boj s rakovinou prsníka a odvtedy hovorí o svojom zdravotnom stave veľmi otvorene.

Rovnako úprimná bola aj v najnovšom rozhovore, ktorý citoval Daily Mail. V ňom povedala, že si vyčíta, že zanedbávala prevenciu a okrem toho dodala, že rakovina sa bohužiaľ rozširuje a napadla už aj lymfatické uzliny. 

„Vyčítam si, že som si nerobila pravidelnú kontrolu. Mala som to robiť pravidelne," uviedla herečka. „Moja cesta bola veľmi náročná. Nemala som jednoduchý život. Vždy som sa ale snažila zostať pozitívna. Vždy si čítam inšpiratívne citáty, ktoré mi pomáhajú prekonať problémy," doplnila Eggert.

Viac o téme: Nicole Eggert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu