Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

TOP MOMENTY z cien Emmy: Potlesk ťažko chorej herečke, krásna spomienka na Perryho (†54) a vášnivý bozk kolegov!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas noci sa v Los Angeles uskutočnil 75. ročník prestížnych cien Emmy, ktoré sú považované za televízne Oscary. Okrem víťazov však divákov chytili za srdce viaceré dojemné chvíle. Jednou takou bola napríklad spomienka na zosnulého herca Matthewa Perryho (†54).

Počas tejto noci sa fanúšikovia dozvedeli mená víťazov, ktorí si domov odniesli sošky Emmy. Slávnostný večer ovládli hlavne seriály Boj o moc a Medveď, ktoré získali zhodne po 6 cien.

Okrem víťazov sa však hovorí aj o viacerých silných momentoch večera, ktoré dojali množstvo prítomných a aj fanúšikov pri televíznych obrazovkách. Jedným z nich bola napríklad spomienka na osobnosti, ktoré počas minulého roka opustili televízny svet. O tú sa postarali hudobníci Michael Trotter Jr., Tanya Trotter a Charlie Puth, ktorí zaspievali titulnú pieseň seriálu Priatelia - I’ll Be There for You. Posledným, na ktorého sa spomínalo, bola práve hviezda tohto seriálu Matthew Perry.

O ďalší silný moment sa postarala herečka Christina Applegate. Tá sa počas večera objavila na pódiu, čo prítomní ocenili standing ovation. Za to im Applegate, ktorá bojuje so sklerózou multiplex, poďakovala so slzami v očiach.

Christina Applegate
Zobraziť galériu (4)
Christina Applegate  (Zdroj: SITA)

Rovnako tak zaujali aj bývalá manželka Elvisa Presleyho - Priscilla a jej vnučka Riley Keoug. Tie sa totiž súdili o majetok po ich dcére, respektíve matke Lise Marie, ktorá zomrela začiatkom minulého roka. Ich spory sú však zrejme definitívne zažehnané, keďže na odovzdávanie dorazili spoločne.

Riley Keough, Priscilla Presley
Zobraziť galériu (4)
Riley Keough, Priscilla Presley  (Zdroj: SITA)

O zaujímavý moment sa postaral aj herec Ebon Moss-Bachrach, ktorý počas preberania ceny pobozkal na ústa svojho kolegu Mattyho Mathesonna. Video z tohto momentu sa okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami a dvojica sa tak postarala o jeden z najspomínanejších momentov večera.

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu