Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Túto herečku chcel za spolužiačku každý tínedžer: Pozrite, jej dcéra je rovnako krásna!

Tiffani Thiessen Zobraziť galériu (4)
Tiffani Thiessen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Strhla na seba značnú pozornosť! V pondelok sa konala slávnostná premiéra počinu s názvom The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes. Zúčastnila sa jej aj herečka Tiffani Thiessen (49), ktorá ani rokmi nestratila nič zo svojho šarmu. Garde jej robila 13-ročná dcéra Harper. Z tej rastie rovnaká krásavica, akou je jej slávna mama.

Galéria: Premiéra filmu The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Písal sa rok 1989, keď Tiffani Thiessen účinkovala v seriáli zo školského prostredia Konečne zvoní, ktorý sa vysielal aj v našich končinách. V úlohe Kelly stvárnila ideál dokonalej spolužiačky v očiach nejedného tínedžera. Úspech zaznamenala aj v úlohe intrigánky Valerie v legendárnom seriáli Beverly Hills 90210.  

Túto herečku chcel za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NBC)

Túto herečku chcel za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NBC)

Pred kamerami pôsobí kráska dodnes. A to nielen v rôznych filmoch, ale aj seriáloch. A hoci v januári oslávi okrúhlu 50-tku, treba uznať, že stále vyzerá jednoducho skvele. 

V pondelok zavítala na premiéru filmu The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, kde sa však o pozornosť a obdivné pohľady musela deliť s dievčinou, ktorá jej robila spoločnosť. Išlo o jej 13-ročnú dcéru Harper, ktorú má s manželom Brady Smithom. Spolu majú aj 8-ročného syna menom Holt. 

Tiffani Thiessen s dcérou Harper
Zobraziť galériu (4)
Tiffani Thiessen s dcérou Harper  (Zdroj: profimedia.sk)

Slávna herečka len nedávno v jednom z rozhovorov priznala, že jej dospievajúca dcéra nie je aktívna na sociálnych sieťach. „Ani ich nemá. Sme veľmi proti tomu, aby tam vo svojom veku mala profil. Počká si na to, kým bude staršia,” uviedla na margo toho herečka, s ktorej názorom sa zrejme stotožnia mnohí rodičia. Vy si o tom čo myslíte?

Viac o téme: Tiffani Thiessen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu