Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Nový PROMI PÁR na potulkách mestom: Hmmm... A KTORÝ z nich je Emma?!

Emma Corrin a Rami Malek Zobraziť galériu (6)
Emma Corrin a Rami Malek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V lete sa prevalilo, že herec Rami Malek (42) má po krachu 5-ročného vzťahu s Lucy Boynton (29) novú priateľku. Zahľadel sa do herečky Emmy Corrin (27), ktorá sa prezentuje ako nebinárna. A tomu zrejme prispôsobuje aj svoj imidž. Paparazzi totiž aktuálne zaľúbencov vyfotili v uliciach Los Angeles a... Ktorý z nich je Emma?!

O tom, že oscarový herec Rami Malek má podozrivo blízko k herečke Emme Corrin, sa začalo hovoriť v auguste tohto roka. Po tom, čo sa prevalilo, že filmový predstaviteľ Freddieho Mercuryho sa po 5 rokoch rozišiel s kolegyňou Lucy Boynton, ho načapali, ako sa so spomínanou nebinárnou umelkyňou bozkáva. 

Aktuálne ich fotografi nafotili v uliciach Los Angeles. Dvojica mala namierené na nákupy a očividne si k tejto aktivite zladili svoje outfity. Obaja mali na hlavách čierne šiltovky, obaja si obliekli biele košele, čierne topánky aj nohavice vo svetlých farbách. Je evidentné, že sa Corrin rozhodla svoju nebinárnosť premietnuť aj na svojom obliekaní. Pri pohľade na pár totiž len ťažko uhádnete, "ktorý" z nich je Emma. 

Nový PROMI PÁR na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rami MalekEmma Corrin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu