Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Miláčik mnohých žien sa stane otcom: Radostnú novinu oznámil ORIGINÁLNYM spôsobom!

Maluma Zobraziť galériu (3)
Maluma (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Kolumbijský spevák Maluma (29) počas svojho koncertu v hlavnom meste USA svojim fanúšikom pustil klip k jeho najnovšej piesni Procura. V ňom nielen im, ale aj celému svet oznámil, že sa stane otcom.

Slávneho speváka po prvýkrát videli s jeho súčasnou priateľkou Susanou Gomez v auguste 2020. Odvtedy prežíva dvojica radostné chvile, avšak svoj vzťah na verejnosti príliš neprezentujú. O to väčším prekvapením bolo video, ktoré Maluma pustil na svojom koncerte.

Susana Gomez, Maluma
Zobraziť galériu (3)
Susana Gomez, Maluma  (Zdroj: Profimedia)

Vo štvrtok sa totiž predstavil vo Washingtone, kde prítomným ukázal klip k svojej najnovšej piesni Procura. V balade venovanej milovanej partnerke však prezradil aj to, čo bolo doteraz tajomstvom. Gomez je totiž tehotná, čo potvrdilo viacero záberov. Na jednom z nich bola dvojica na ultrazvuku a spoločne sa tešila z úžasnej správy.

Zo záberov je ďalej jasné, že dvojica očakáva príchod dievčatka. Autor viacerých známych hitov sa v minulosti viackrát vyjadril, že stať sa otcom patrí medzi jeho najväčšie túžby a vďaka jeho partnerke sa mu toto prianie už čoskoro splní. Samotný klip už stihol Maluma zverejniť aj na YouTube, kde si ho počas prvých hodín od zverejnenia pozrelo viac ako 400-tisíc ľudí.

Viac o téme: Maluma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu