Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krach prominentného manželstva? Po 4 rokoch sa skloňuje slovo ROZVOD!

Joe Jonas a Sophie Turner prechádzajú vážnou krízou. Zobraziť galériu (2)
Joe Jonas a Sophie Turner prechádzajú vážnou krízou. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikov táto správa nepoteší! Zahraničnými médiami sa aktuálne šíri správa o krachu prominentného manželstva. Vzťah Sophie Turner (27) a Joea Jonasa (34) vraj zrechádza vážnou krízou. Po 4 rokoch sa dokonca skloňuje slovo rozvod!

Viaceré zdroje pre TMZ Sunday uviedli, že 34-ročný hudobník je len krok od podania žiadosti o rozvod s 27-ročnou herečkou. Jeho tím sa vraj už stretol aj s dvomi rozvodovými právnikmi z Los Angeles. Tomuto kroku mala predchádzať vážna kríza, ktorá vo vzťahu Joea Jonasa a Sophie Turner trvá už viac ako 6 mesiacov. 

O tom, že v manželstve prominentej dvojice nie je všetko v poriadku sa šušká už dlhšie. Nasvedčovalo tomu viacero detailov - herečka napríklad prestala nosiť snubný prseň, dvojica navyše len rok po kúpe predala spoločné sídlo v Miami. Page Six žiadal zástupcov páru o vyjadrenie, no odpoveď nedostal. 

Spevák a herečka z Games of Thrones sa zasnúbili v roku 2017, o dva roky neskôr mali svadbu a o rok neskôr privítali prvé spoločné dieťa, dcérku Willu (2). Okrem nej má dvojica ešte jednu dcérku, ktorá sa narodila v júli minulého roka, jej meno však verejnosť doposiaľ nepozná. 

Joe Jonas  a Sophie Turnerová
Zobraziť galériu (2)
Joe Jonas a Sophie Turnerová  (Zdroj: TASR/AP/Evan Agostini)

Viac o téme: Joe JonasSophie Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu