Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Slávnu herečku týrala vlastná matka: Z toho, čo jej robila, vám príde zle!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká spisovateľka, moderátorka a bývalá herečka Jennette McCurdy (31) počas minulého roka vydala svoju knihu s názvom I'm Glad My Mom Died, kde opísala, ako ju jej matka zneužívala. V najnovšom rozhovore prezradila ďalšie šokujúce detaily jej chovania.

Bývalá herečka vo svojich šokujúcich memoároch opísala nepochopiteĺné správanie jej matky Debry. Tá ju podľa slov McCurdy napríklad ako 13-ročnú sprchovala s jej starším bratom. Tieto nepríjemné situácie jej mali spôsobiť viacero psychických problémov.

Po takmer roku od vydania knihy s názvom I'm Glad My Mom Died sa o živote s jej matkou rozhovorila v Louis Theroux Podcast, kde opísala ďalšie šokujúce detaily, z ktorých zostali poslucháči v totálnom šoku.

„Sprchovala ma do mojich 17-tich rokov. Umývala celé moje telo. V sprche mi takisto robila kontrolu prsníkov a vagíny. Hovorila, že kontrolovala, či nemám nejaké hrčky, že len kontroluje, či nemám rakovinu," povedala McCurdy.

Okrem toho povedala, že sa pri tom cítila nepríjemne, avšak rozhodla sa, že sa nebude sprchovať sama, keďže keď to svojej matke navrhla, tak dostala hysterický záchvat. Toto správanie Debry sa skončilo až vtedy, keď jej diagnostikovali rakovinu. Boj s touto chorobou prehrala v roku 2013 vo veku 56 rokov.

Jennette McCurdy
Zobraziť galériu (2)
Jennette McCurdy  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennette McCurdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu