Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Geissenka vytasila TELO v červených bikinách: O 2 roky 60 a... Carmen, to AKO vyzeráš?!

Carmen Geiss má síce o dva roky 60, no stále vyzerá perfektne.
Carmen Geiss má síce o dva roky 60, no stále vyzerá perfektne. (Zdroj: Instagram)

MONAKO - Fíha! Dve deti a 60-ka jej už klope na dvere, no Carmen Geiss (58) dokazuje, že aj žena v jej veku sa môže pýšiť perfektnou figúrou. Ako dôkaz svedčia jej najnovšie fotky, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Na jachte, nahodená len v červených bikinách... Carmen, to ako vyzeráš?!

Slovenská verejnosť spoznala Carmen Geiss ako milionársku paničku a manželku podnikateľa Roberta Geissa. Ešte predtým, ako sa dvojica zoznámila, však blondínka pôsobila ako modelka a fitnesska. Vďaka svojej vyšportovanej postave dokonca v roku 1982 získala titul Miss Fitness. A jej telo na tieto časy zjavne nezabudlo ani po 40 rokoch.

Galéria: Carmen Geiss

Plavovláska sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou z jachty, na ktorej pózuje len v červených bikinách. A hoci jej dátum narodenia prezrádza, že o dva roky oslávi 60, pri pohľade na jej krivky by to tipoval len málokto. Tip-top štíhla figúra, k tomu piercing v pupku a viditeľné tetovanie na chrbte, ktoré pokračuje až na boky. Takto teda vyzerá len máloktorá žena v jej veku.

 

Viac o téme: Carmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu