Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Znetvorená herečka po REKONŠTRUKCII tváre: Ukázala boľavé NÁSLEDKY… V hlave má DIERU!

Danniella Westbrook má po operácii v hlave dieru. Zobraziť galériu (3)
Danniella Westbrook má po operácii v hlave dieru. (Zdroj: Profimedia)

ISTANBUL - Meno Dannielly Westbrook (49) u nás síce veľmi známe nie je, vo Veľkej Británii je však "hviezdou". No viac ako jej herecká kariéra, ju preslávila drogová minulosť, ktorá jej úplne zohyzdila tvár. Práve kvôli tomu nedávno odletela do Turecka, kde podstúpila rekonštrukčnú operáciu tváre. A teraz sa bývalá herečka podelila o boľavé následky, ktoré jej po plastike zostali... V hlave má dieru!

Danniella Westbrook veľmi škaredo doplatila na svoju drogovú minulosť. Dlhoročné užívanie zakázaných látok jej úplne zruinovalo nosovú prepážku, čo jej zdeformovalo nos. V posledných rokoch sa tak všemožne snaží zachrániť svoj vzhľad. Pred mesiacom dokonca vycestovala do Turecka, aby podstúpila ďalšiu rekonštrukčnú operáciu tváre. 

Tá bola opäť zameraná predovšetkým na jej nos. Čo ďalšie blondínke operovali, nevedno... Aktuálne sa však podelila o skutočne bolestivé následky tohto chirurgického zákroku. Nad pravým uchom má totiž miesto bez vlasov a v koži niekoľkocentimetrovú dieru. Tak snáď aj toto bude pre ľudí, ktorí ju sledujú, varovným prstom, aby sa nevydali rovnakou cestou, ako ona. 

Znetvorená herečka po REKONŠTRUKCII
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Danniella Westbrook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu