Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svet prišiel o legendu: ZOMRELA speváčka Tina Turner (†83)!

Tina Turner zomrela vo veku 83 rokov.
Tina Turner zomrela vo veku 83 rokov. (Zdroj: profmedia.sk)

ZURICH - Dnešný deň začal a aj končí mimoriadne smutnou správou. Vo švajčiarskom Zurichu zomrela vo veku 83 rokov legendárna speváčka Tina Turner. Skonala po dlhej chorobe!

Ako informuje Dailymail, ikonická speváčka zomrela dnes vo svojom dome v Küsnachte vo Švajčiarsku. Prehrala boj s vážnou chorobou. „S veľkým zármutkom oznamujeme smrť Tiny Turner. Svojou hudbou a bezhraničnou vášnou pre život očarila milióny fanúšikov po celom svete a inšpirovala hviezdy zajtrajška,“ uviedli jej zástupcovia vo vyhlásení. 

„Dnes sa lúčime s drahou priateľkou, ktorá nám po sebe zanecháva svoje najväčšie dielo: svoju hudbu. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine. Tina, budeš nám veľmi chýbať,“ píše sa v oznámení na sociálnej sieti Facebook, ktorým fanúšikom oznámili speváčkin skon. 

Tina Tuner, vlastným menom Annie Mae Bullock, sa narodina 26. novembra 1939 v Tennessee a bola jednou z najpopulárnejších hudobných hviezd 80. rokov 20. storočia s charakteristickým zachrípnutým, ale silným hlasom. Preslávili ju hity ako The Best, Proud Mary, Private Dancer či What's Love Got to Do With It. 

Speváčka v roku 2017 podstúpila transplantáciu obličky, ktorú jej daroval manžel Erwin Bach. Celé desaťročia ju trápil vysoký krvný tlak, ktorý jej vážne poškodil vnútorné orgány. 

Prečítajte si tiež: Vo veku 83 rokov zomrela spevácka ikona Tina Turner. Pripomeňte si jej najväčšie hity

Viac o téme: Tina Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu