Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Katy Perry (38) mimo kamier: Tepláky, ortopedické papuče… Vôbec NEVYZERÁ tak hviezdne!

Katy Perry v šou American Idol, v ktorej robí porodkyňu. Zobraziť galériu (2)
Katy Perry v šou American Idol, v ktorej robí porodkyňu. (Zdroj: youtube.com/abc)

MONTECITO - Spoznali by ste ju?! Katy Perry (38) je známa svojim špecifickým vkusom na módu. No hoci má rada extravagantné kúsky, vždy vyzerá ako pravá diva. V súkromí si však rada dopraje pocit anonymity a výstrednosti idú bokom. Svedčia o tom aj najnovšie fotky, ktoré sa podarilo nafotiť americkým paparazzom. V teplákoch a ortopedických papučiach vyzerá ako šedá myška!

Katy Perry nehviezdi len ako speváčka, ale v posledných rokoch sa objavuje aj v šou American Idol ako jedna z porotkýň. A či už vo svojích klipoch, na pódiu alebo pred kamerami, vždy vyzerá tip-top. No aj ona je len obyčajná žena, ktorá si čas od času rada dopraje deň, kedy idú šminky bokom a vysoké opätky vystrieda za pohodlnú obuv. 

Galéria: Katy Perry

Práve v takejto chvíli ju v uliciach amerického Montecita vyfotili paparazzi. Slávnu speváčku by ste v tom momente spoznali len veľmi ťažko. Od hlavy po päty bola zahalená do sivej, mala na sebe voľnú mikinu, pohodlné teplákové nohavice a na hlave šiltovku s nápisom "mama". Svoje pohodlie ešte umocnila šľapkami s ortopedickou vložkou a svoju anonymitu poistila ružovými okuliarmi cez polku tváre.

Schválne, spoznali by ste ju takto?

Katy Perry (38) mimo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu