Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Oscarová herečka hviezdou premiéry: V minišatách vyzerala... SKVELE!

Anne Hathaway Zobraziť galériu (5)
Anne Hathaway (Zdroj: SITA)

PARK CITY - Oči filmového sveta sa momentálne upínajú na filmový festival Sundance v mestečku Park City, kde malo naplánovanú premiéru viacero zaujímavých počinov. Jedným z nich je aj film Eileen, v ktorom jednu z hlavných úloh stvárnila Anne Hathaway (40). Práve ona na seba počas premiéry strhla najväčšiu pozornosť, keďže v čiernych minišatách vyzerala jednoducho skvele.

Anne Hathaway patrí medzi najtalentovanejšie herečky svojej generácie. Okrem toho sa teší aj veľkej obľube medzi fanúšikmi, čomu vďačí za populárne filmy, ako sú napríklad Diabol nosí Pradu, Stážista či Bedári. Za posledný menovaný dokonca získala Oscara a Zlatý glóbus za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. 

Anne Hathaway
Zobraziť galériu (5)
Anne Hathaway  (Zdroj: SITA)

V posledných mesiacoch krásna brunetka pracovala na mysterióznej dráme s názvom Eileen, kde stvárnila jednu z hlavných postáv. Tento počin sa počas víkendu dočkal slávnostnej premiéry, ktorá sa konala v rámci filmového festivalu Sundance v meste Park City.

Hathaway však okrem svojho talentu zaujme i svojou krásou. Predviedla ju i pri tejto príležitosti, keď na slávnostný koberec zvolila jednoduché minišaty, ktoré doplnila vysokýmo šnurovacími topánkami.

Anne Hathaway
Zobraziť galériu (5)
Anne Hathaway  (Zdroj: SITA)

Vzhľadom na momentálne počasie a teplotu v štáte Utah, ktorá je podobná ako u nás, však svoj outfit musela počas príchodu na akciu doplniť čiernou bundou. Ani tá však neubrala nič na jej prirodzenej kráse, ktorej má známa umelkyňa na rozdávanie.

Anne Hathaway
Zobraziť galériu (5)
Anne Hathaway  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Anne Hathaway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu