Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce ODHALENIE hviezdy Strážcov Galaxie: Jeho mama je LESBIČKA... Dojemné gesto!

Dave Bautista prehovoril o svojich tetovaniach.
Dave Bautista prehovoril o svojich tetovaniach. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dave Bautista (53) je americký profesionálny wrestler, kulturista a herec. Verejnosť ho však v posledných rokoch vníma predovšetkým ako Draxa z marvelovky Strážcovia Galaxie. Jeho poznávacím znamením sú veľké svaly a tetovania. Aktuálne sa k nim vyjadril a rovno spravil aj veľké odhalenie - jeho mama je lesbička. Jedno z tetovaní si preto nechal prekryť!

Dave Bautista má veľkú časť svojho tela pokrytú tetovaniami a každé z nich má preňho svoj význam. Aktuálne o nich prehovoril pre magazín GQ. Macka Pú si vraj nechal zväčniť kvôli svojej malej kolegyni z filmu My Spy Chloe Coleman. 

„Na novinárskom turné sme hrali hru "Pravda alebo klamstvo", aby sme ukázali, ako dobre sa poznáme. Chloe sa spýtali, či mám vytetovaného Macka Pú,“ prezradil Dave s tým, že malá herečka označila pravdu, čo však nebolo správne. „Nemám, ale keďže ťa tak veľmi milujem, budem ho mať. A tak som si dal vytetovať Macka Pú pre moju malú kolegyňu Chloe Coleman,“ prezradil.

@gq Dave Bautista on why he got one of his coverup tattoos #GQ #TattooTour #WWE #DaveBautista #MCU #Tattoos #Bautista ♬ original sound - GQ

Jedno zo svojich tetovaní si však dal aj prekryť. „Toto bývalo logo tímu, jeho súčasťou bol človek, ktorého som považoval za priateľa a niekoho, ku komu som naozaj vzhliadal,“ začal Bautista a pokračoval: „A potom neskôr verejne vystúpil s niekoľkými vyhláseniami proti homosexuálom a ukázal sa ako extrémny homofób.“ A to sa ho osobne dotklo.

„Mal som s tým obrovský problém - je to môj osobný problém. Moja mama je lesbička a už som ho nemohol nazývať priateľom, takže som to prekryl týmto,“ odhalil Bautista, ktorý je hrdým LGBTQ+ aktivistom a sexualitu svojej mamy verejne podporuje „Vždy som bol hrdý na to, kým bola moja mama, pretože bola vždy hrdá na to, kým bola,“ vyjadril sa. 

Viac o téme: Dave Bautista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu