Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stará Kardashianka je všetkým na smiech: Spravila si poriadnu hanbu!

Kris Jenner Zobraziť galériu (8)
Kris Jenner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V poslednej dobe sa vo veľkom špekulovalo o tom, či Krish Jenner (67) stále tvorí pár so svojím partnerom Coreym Gamleom (42). Tieto dohady sa Jenner pokúsila umlčať ich spoločnou fotkou, avšak výsledok je úplne iný. Namiesto toho ju fanúšikovia na sociálnych sieťach obvinili z toho, že jej priateľ sa s ňou vôbec nestretol a k spoločnému záberu si pomohla photoshopom.

Mama známych Kardashianiek sa so svojím súčasným partnerom spoznala v roku 2014 a o rok neskôr svoj vzťah oficiálne potvrdili. Odvtedy sa stala táto dvojica nerozlučnou a vyzeralo to tak, že ich vzťah nemôže nič ohroziť.

Kris Jenner
Zobraziť galériu (8)
Kris Jenner  (Zdroj: SITA)

Na konci minulého roka sa však začali šíriť správy o tom, že Jenner a Gamble už viac netvoria pár. Oboch videli spolu naposledy začiatkom decembra. Jenner sa tak rozhodla, že tieto špekulácie sa pokúsi zastaviť.

Urobila tak novoročnou fotkou s Gambleom, ktorú zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tá však mala úplne opačný efekt a fanúšikovia si myslia, že ich spoločná fotka vznikla za pomoci photoshopu.

Kris Jenner a Corey Gamble
Zobraziť galériu (8)
Kris Jenner a Corey Gamble  (Zdroj: Instagram )

Tí sa zamerali hlavne na to, že hudobný producent na nej stojí Jenner na šatách, čo aj okamžite okomentovali. „Určite to je photoshop. Zverejnila to len preto, aby zastavila dohady o ich rozchode," napísal jeden z komentujúcich. Vy si čo myslíte? Bola by toho Kris schopná? 

Viac o téme: Kris Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu