Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Radikálna ZMENA hviezdy z tanečnej šou: Expresne schudla a vyzerá... Wau! Tá je ale sexi

Ola Jordan s manželom Jamesom. Zobraziť galériu (3)
Ola Jordan s manželom Jamesom. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Poriadne na sebe zapracovali! Zhruba pred piatimi mesiacmi hviezdy tanečnej šou Strictly Come Dancing - Ola Jordan a jej manžel James zverejnili fotku v plavkách, ktorá šokovala nielen ich priaznivcov, ale najmä ich samotných. Hviezdy, ktoré kedysi ohurovali dokonalými figúrami, totiž pribrali. V uplynulých mesiacoch však na sebe zapracovali a... Výsledok je priam očarujúci!

Všetko sa dá, len treba chcieť! Dôkazom toho sú aj aj Ola Jordan a jej manžel James. Tí sa do povedmia verejnosti vryli účinkovaním v populárnej tanečnej šou, kde ohurovali nielen nadaním, ale aj sexepílom. 

Dvojici sa v roku 2020 narodila dcerka Ella a prominentná rodinka si nažíva spokojným životom. Keď však blondínka v lete zbadala ich fotku v plavkách, zostala zhrozená. Spolu s manželom obaja pribrali a chýbajúci pohyb sa na ich figúrach nepekne podpísal. 

Dnes je už ale jasné, že sa to obaja rozhodli zmeniť. A dokázali to priam expresne rýchlo. Prešlo päť mesiacov a niekdajšie tanečné hviezdy sú viditeľne štíhlejšie. Dôkazom je fotka, ktorú Ola nedávno zverejnila na svojom Instagrame. Spoločne s manželom si totiž od narodenia dcérky dopriali večerné rande. 

Fanúšikovia pri pohľade na schudnutú dvojicu nešetrili chválami. „Bože môj! Vyzeráte úžasne. Prezraďte svoj recept,” znejú vybrané z komentárov. „Ola, ty si aká sexi mamina! Môžeš byť príkladom pre mnohé ženy,” zhodnotila obdivne istá fanúšička. 

 

Viac o téme: Ola JordanJames Jordan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu