Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hriešne Vianoce manželky Justina Biebera: Červená spodná bielizeň, opätky… Uuu, SEXI PANI CLAUSOVÁ!

Modelka Hailey Bieber Zobraziť galériu (4)
Modelka Hailey Bieber (Zdroj: Instagram H.B.)

LOS ANGELES - Manželka Justina Biebera (28), modelka Hailey Bieber (26), je každoročnou súčasťou sexi kampaní Victoria's Secret. Inak tomu nie je ani tentokrát. Na sociálnej sieti zverejnila prvé zábery a pohľad na ňu bol naozaj dráždivý. Červená spodná bielizeň, vysoké opätky, zvodný pohľad... Aha, zmenila sa na sexi pani Clausovú!

Tváre Victoria's Secret boli vždy považované za ikony krásy. Reklamy a módne šou tejto slávnej značky spodnej bielizne milujú ženy, ale aj muži po celom svete. A modelky zas túžia stať sa jedným z anjelikov. Týmto titulom sa môže pýšiť aj manželka speváka Justina Biebera, Hailey Bieber. 

Galéria: Justin a Hailey Bieberovci

Aktuálne na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila prvé ukážky zimnej kampane. A vyzerá v nej naozaj božsky. Oblečená v červenej spodnej bielizni s mašličkami, zabalená ako taký darček, na nohách vysoké opätky a cez ramená dlhý červený plášť s bielym kožušinovým lemom... 

Ak manželka Santa Clausa vyzerala aspoň trochu ako Hailey v tomto reklamnom spote, tak sa pani Clausová zrejme stáva novým ženským idolom mužov po celom svete. Veď pozrite, ako to Hailey v sexi kostýme pristane!

Hriešne Vianoce manželky Justina
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram H.B.)

Hriešne Vianoce manželky Justina
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram H.B.)

Viac o téme: Justin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu