Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milenku škandalózneho speváka nafotili paparazzi: Pozóóór! Prsia na úteku

Juliana Nalú Zobraziť galériu (5)
Juliana Nalú (Zdroj: Profimedia)

SANTA MONICA - V poslednej dobe na seba strhla pozornosť už viackrát. Juliana Nalú (24) sa počas minulého mesiaca začala objavovať po boku kontroverzného rappera Kanye Westa (45). Najnovšie sa vybrala do luxusnej talianskej reštaurácie a pri tejto príležitosti zvolila outfit, ktorý poodhalil aj jej prsia.

Meno Kanyeho Westa sa v poslednej dobe spomínalo hlavne v negatívnom svetle. Kvôli jeho antisemickým vyjadreniam sa mu otočilo chrbtom viacero značiek, s ktorými spolupracoval. Jeho novej priateľke to však očividne neprekáža a počas minulého mesiaca sa začali spolu objavovať aj na verejnosti. 

Novou ženou po boku kontrovzrného rappera je brazílska modelka Juliana Nalá. Tá sa počas tohto roka objavila na viacerých prestížnych módnych prehliadkach a jej popularita rastie aj na sociálnych sieťach. Len na Instagrame má napríklad 770-tisíc sledovateľov.

Nalú sa počas tohto týždňa objavila vo vychýrenej talianskej reštaurácii v Santa Monice. Kým ona si prišla vychutnať jedlo, návštevníci reštaurácie si mohli vychutnať pohľad, ktorý im jej poriadne odvážny outfit doprial.

Juliana Nalú
Zobraziť galériu (5)
Juliana Nalú  (Zdroj: Profimedia)

Nalú sa zaradila do poriadne dlhého zoznamu krások, ktoré sa objavili po boku slávneho umelca. V minulosti tvoril pár napríklad s Kim Kardashian, Irinou Shayk, Juliou Fox či Candice Swanepoel.

Viac o téme: Kanye WestJuliana Nalú
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu