Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tragická NEHODA slávneho komika (†67): Svojím BMW vpálil do domu… Je mŕtvy!

Komik Leslie Jordan zomrel. Zobraziť galériu (3)
Komik Leslie Jordan zomrel. (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Americký televízny svet prežíva obrovský smútok! Obľúbený komik Leslie Jordan (†67) mal dnes v Hollywoode vážnu autonehodu. Svojím luxusným BMW to vpálil do boku budovy. Bol na mieste mŕtvy!

Komik Leslie Jordan, ktorý bol známy nielen účinkovaním vo viacerých zvučných seriáloch a filmoch, ale aj rozbiehajúcou sa hudobnou kariérou či vtipnou tvorbou na sociálnych sieťach, mal dnes ráno v Hollywoode vážnu dopravnú nehodu. Z doposiaľ nezistených príčin to svojím BMW vpálil do rohu budovy. 

Polícia pracuje s verziou, že komika v čase nehody postihli náhle zdravotné problémy. Jeho smrť na sociálnej sieti Twitter potvrdil herec George Takei. „Som otrasený smrťou Leslieho Jordana, ktorý nás potešil viacerými úlohami v televízii a vo filme,“ napísal umelec. „Príčinou smrti bola autonehoda po tom, čo utrpel náhle zdravotné problémy. Leslie, z tvojej straty mám zlomené srdce, tvoja veselá povaha a tvoj nenapodobiteľný duch nám budú chýbať,“ dodal. 

Jordan prišiel do Hollywoodu v roku 1982 a hneď si našiel prácu vo viacerých televíznych reláciách ako Murphy Brown, Night Court či Hearts Afire. Do roku 2000 stabilne pôsobil v seriáloch Ally McBeal, Boston Public či Boston Legal. V roku 2001 bol obsadený do seriálu Will & Grace a za úlohu Beverleyho Leslieho získal aj cenu Emmy. 

Neskôr sa objavil aj vo filme The Help či v niekoľkých epizódach American Horror Story. Aktuálne hrával v sitkome Fox Call Me Kat, v ktorom hrá aj Mayim Bialik a producentom je Jim Parsons. Česť jeho pamiatke!

Tragická NEHODA slávneho komika
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fox Network)

Viac o téme: Leslie Jordan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu