Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Dcéra (21) Cindy Crawford provokovala: Dokonalé krivky v PRIESVITNEJ róbe… Och, a tá podoba!

Kaia Gerber a Cindy Crawford Zobraziť galériu (3)
Kaia Gerber a Cindy Crawford (Zdroj: instagram.com/kaiagerber)

LOS ANGELES - O tom, že v prípade dcéry Cindy Crawford (56) jablko nepadlo ďaleko od stromu, sa hovorí už dlho. Kaia Gerber (21) ide v stopách svojej slávnej mamy a dobýva svet modelingu. Najnovšie kráska predviedla svoje dokonalé krivky na slávnostnom večere Academy Museum Gala v Los Angeles. A rovno v úplne priesvitnej róbe. Navyše... Pozrite na tú podobu!

Mladá herečka a topmodelka Kaia Geber je dcérou podnikateľa Rande Gerbera a americkej topmodelky Cindy Crawford. A svojím rodičom robí, bez pochýb, obrovskú radosť. Dokonalé gény, ktoré podedila, využíva na 100% a po vzore svojej slávnej mamy pôsobí v modelingu.

Galéria: Kaia Gerber je krásna žena.

V týchto dňoch brunetka prijala pozvanie na slávnostný galavečer Academy Museum Gala, ktorý sa konal v Los Angeles. A nielen, že odprezentovala svoju krásnu tvár, ale aj dokonalé krivky. Veď hoci malal na sebe zdanlivo decentné šaty, ktoré zahaľovali celú jej postavu, opak bol pravdou. 

Stačilo sa zahladieť a bolo jej vidno úplne všetko - čierna látka bola totiž kompletne priesvitná. No to zďaleka nebolo všetko, čím tmavovláska počas večera pútala pozornosť. Jej doteraz detská tvárička totiž začína naberať ženské črty a Kaia sa čoraz viac podobá na svoju mamu. Veď pozrite sami!

Dcéra (21) Cindy Crawford
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cindy CrawfordKaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu