Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mamina parťáčka! Kardashianka so 4-ročnou dcérou na obede: Fúha… Malá vyvetrala kabelku za 500 eur!

Kylie Jenner zatienila 4-ročná dcéra. Zobraziť galériu (5)
Kylie Jenner zatienila 4-ročná dcéra. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Ženy z rodu Kardashianových sú známe svojim kladným vzťahom k luxusu a móde. No zjavne sa to dedí z pokolenia na pokolenie. Najmladšia zo slávnych sestier, Kylie Jenner (25), si vo štvrtok vyšla so svojou 4-ročnou dcérkou Stormi na obed... A Je evidentné, že už aj malá princezná sa chce parádiť. Svoj čierny outfit totiž doladila kabelkou za 500 eur!

Tak ako sestry z klanu Kardashian-Jenner zdedili vzťah k móde po svojej mame Kris, tak túto záľubu preberajú aj ich potomkovia. Vidno to napríklad na najstaršej dcére Kim Kardashian a Kanyeho Westa, 9-ročnej North, ktorá svojim štýlom už viackrát v spoločnosti zatienila svojich rodičov. No a najšliapnuté k tomu má už aj 4-ročná dcéra Kylie Jenner, Stormi. 

Z malého dievčatka úspešnej podnikateľke rastie hotová parťáčka. Vo štvrtok si dvojica spolu vyšla na obed do reštaurácie The Ivy v Los Angeles. A hoci bola slávna mamina perfektne vymódená a za bežných okolností by pútala pohľady všetkých navôkol, tentokrát ju zatienila jej roztomilá dcérka. Šatičky s Elzou či ružovou Barbie však nečakajte... 

Galéria: Kylie Jenner:

Oblečená od hlavy po päty v čiernom to Stormi dala na pravú fashionistku. Nezabudla ani na slnečné okuliare či kabelku. Ani tú si nezvolila len tak hocijakú, ale kožený kúsok s krokodílym vzorom luxusnej značky. Ak by ste chceli takú istú, museli by ste si na ňu pripraviť takmer 500 eur. No čo na ňu poviete? 

Mamina parťáčka! Kardashianka so
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kylie JennerStormi Webster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu