Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Jablko nepadlo ďaleko od stromu: Dcéra Madonny v jej prvom videoklipe ukázala takmer VŠETKO!

Lourdes Leon Zobraziť galériu (10)
Lourdes Leon (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že dcéra Madonny (64) Lourdes Leon (25) sa rozhodla kráčať v stopách svojej matky. Včera totiž na YouTube predstavila svoju premiérovú pieseň s názvom Lock&Key, v ktorej nie je núdza o poriadne odvážne zábery, ktorými až príliš pripomína kráľovnú popu.

Lourdes tak včerajším zverejnením svojej prvej piesne oficiálne začala svoju hudobnú kariéru. Mladá speváčka vystupuje po umeleckým menom Lolahol a vo videoklipe k jej prvému veľkému umeleckému počinu nechýbajú aj odvážne zábery.

Jasne tak ukázala, že po svojej mame nezdedila len hudobný talent, ale aj odvahu ukázať aj to, s čím by mala väčšina ľudí problém. Na niektorých záberoch totiž Lourdes vystavila aj svoje prsia, ktoré boli takmer úplne odhalené.

Lourdes Leon
Zobraziť galériu (10)
Lourdes Leon  (Zdroj: YouTube)

V klipe sa ďalej promenádovala na pláži, kde ukázala svoju postavu. Zámer mladej speváčke vyšiel, keďže o tejto novinke sa hovorí takmer všade. Fanúšikovia si na tento počin už stihli spraviť svoj názor.

Lourdes Leon
Zobraziť galériu (10)
Lourdes Leon  (Zdroj: YouTube)

V komentároch jej adresovali vo väčšine pozitívne reakcie, ktoré mladú umelkyňu dozaista potešili. „Nevedel som, čo mám od toho čakať. Čakal som úplne iný štýl, ale WOW! Je to naozaj dobré," napísal jeden z nich. „Je to chytľavá pieseň, ktorá vám zostane v hlave ešte dlho," doplnil ďalší.

Lolahol - Lock&Key:

Viac o téme: Lourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu