Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TAJNÁ SVADBA slávneho speváka: Štvrtou manželkou sa stala mladučká kráska!

Fred a Arles Durst Zobraziť galériu (3)
Fred a Arles Durst (Zdroj: profimedia. sk)

LOS ANGELES - Líder skupiny Limp Bizkit - Fred Durst (51) sa štvrtýkrát oženil. Tentokrát je jeho vyvolenou Arles Durst. Jej vek nie je známy, ale pri pohľade na ňu je hneď jasné, že je od speváka podstatne mladšia.

Známy spevák kapely Limp Bizkit Fred Durst vstúpil do chomúta po štvrtýkrát. Celá svadba je zahalená rúškom tajomstva, keďže nie je známy presný dátum, kedy si povedali svoje áno.

So správou prišiel ako prvý magazín TMZ. Jeho vyvolenou sa stala Arles Durst. Na svojom Instagrame si už zmenila meno a pochválila sa aj fotografiou s výrazným prsteňom. Informáciu podľa TMZ potvrdil miestny úradník.

Nie je isté, kedy sa dvojica dala dokopy. Na verejnosti sa spolu objavujú len pár mesiacov. V máji mala kapela na čele s Fredom vystúpenie v Pensylvánii, na ktorom všetkých prekvapila práve Arles, ktorá si priamo na pódiu zatancovala so svojím partnerom. 

Arles Durst
Zobraziť galériu (3)
Arles Durst  (Zdroj: Instagram)

Fred v minulosti tvoril pár napríklad s Paris Hilton, Pamelou Anderson, Britney Spears alebo s Carmen Elektoru. V roku 1990 sa oženil prvýkrát. Manželstvo s Rachel Tergesen mu vydržalo iba tri roky.

Ešte kratšie však žil vo zväzku s Esther Nazarov. S tou sa zosobášil v roku 2009 a v tom istom roku prišiel aj rozvod. Poslednou ženou, pred ktorou spevák pokľakol, bola Kseniya Beryzina, s ktorou sa rozviedli v roku 2019.

Viac o téme: Fred DurstArles Durst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu