Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna herečka si prešla PEKLOM: Chľast a drogy ju takmer pripravili o VŠETKO!

Hayden Panettiere Zobraziť galériu (13)
Hayden Panettiere (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

NASHVILLE - Americká herečka Hayde Panettiere (32) je divákom známa hlavne vďaka filmovému plátnu a vzťahu s ukrajinským boxerom Vladimirom Kličkom (46). Teraz však priznala, že nechýbalo veľa a o svoju sľubne rozbehnutú kariéru mohla prísť. Za všetkým boli podľa jej slov alkohol a omamné látky!

Američanka sa po prvýkrát rozhodla prehovoriť o svojej temnej minulosti v rozhovore pre magazín People. V šokujúcej spovedi prezradila napríklad detaily o období, počas ktorého sa vlastnými chybami takmer pripravila o kariéru.

Herečka strávila roky bojom so závisloťou a popôrodnou depresiou. „Bola som na vrchole sveta a všetko som zničila" povedala blondínka. Hayden sa stala matkou v roku 2014, kedy priviedla na svet dcéru Kayu (7), ktorú má s boxerskou legendou Vladimirom Kličkom. 

FOTO: Hayden šíri povedomie o mentálnom zdraví.

Ako však povedala, bola veľmi odhodlaná zmeniť svoj život. „Vložila som do toho veľa energie. Musela som byť absolútne úprimná, povedala. Z najhoršieho je už našťastie vonku, čo dokazuje aj jej návrat pred kamery. Objaví sa totiž v pokračovaní hororovej série Vreskot.

„Táto cesta nebola jednoduchá. Ale neľutujem ani tie najhoršie veci, ktoré sa mi stali. Ale cítim, že život mi dal druhú šancu," doplnila Hayden k svojej ceste k abstinencii. Najväčší problém mala s alkoholom a opiátmi. Prvé skúsenosti s nimi mala už ako 15-ročná, keď jej mali ponúknuť „pilulky šťastia".  „Mali ma spraviť energickejšou počas rozovorov. Netušila som, že to nie je vhodné a že to môže spustiť závislosť, povedala herečka.

Závislosť stála aj za rozpadom jej vzťahu so spomínaným boxerom, s ktorým bola zasnúbená. Koniec ohlásili v auguste 2018. „Nechcel byť v mojej blízkosti. Ani ja som nechcela byť v mojej blízkosti. Ale opiáty a alkohol mi dali možnosť byť aspoň na chvíľu šťastnou. Potom som sa cítila oveľa horšie. Bola som v kruhu sebadeštrukcie," doplnila umelkyňa. Práve po rozpade tohto vzťahu na tom bola najhoršie. „Doktor mi povedal, že ak neprestanem, moja pečeň zlyhá," povedala.

Hayden Panetriere je americká modelka, speváčka a herečka. Medzi jej najznámejšie filmy patria Sezóna titánov, Ľadová princezná a objavila sa aj v niekoľkých častiach hororovej séria Vreskot.

Viac o téme: Hayden Panettier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu