Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexbomba Samantha Fox (56) sa VYDALA: Áno povedala TEJTO ŽENE!

Samantha Fox sa vydala. Zobraziť galériu (3)
Samantha Fox sa vydala. (Zdroj: profimedia.sk)

ESSEX - Len pred pár dňami sme na Topkách informovali o zdravotných problémoch, s ktorými sa pasuje speváčka Samantha Fox (56). Prípravy na jej veľký deň skomplikovala hrčka na hlasivkách, ktorú jej pri kontrole objavili lekári. Blondínka musí podstúpiť operáciu. Ani to jej však nezabránilo zobrať si svoju veľkú lásku. V sobotu povedala áno svojej dlhoročnej priateľke Linde Olsen (48).

Pred siedmimi rokmi utŕžila Samantha Fox od života obrovskú ranu. Jej dlhoročná partnerka Myra Stratton podľahla rakovine. A hoci si v tom čase zrejme pomyslela, že v živote nebude opäť šťastná, o rok neskôr sa zblížila so svojou manažérkou Lindou Olsen a o 4 roky sa zasnúbili. 

To bolo ešte v roku 2020... Ďalšie 2 roky ich svadobné plány komplikovala pandémia koronavírusu. No ich veľký deň D konečne nastal. Dvojica si svoje áno povedala v sobotu 18. júna v britskom meste Essex. A tak, ako speváčka avizovala, na obrad prišli obe v bielych šatách. 

Samantha si zvolila korzetové šaty bez ramienok s dlhou vlečkou, vlasy mala rozpustené, zopnutú mala iba ofinu. Nechýbal dlhý závoj. Druhá nevesta mala podobný účes, ktorý tiež zdobil biely závoj. Šaty mala bohato zdobené čipkou. 

Čerstvým novomanželkám ich veľký deň trochu komplikovalo počasie, ktoré bolo typicky britské - pršalo. Na miesto obradu sa tak museli presúvať schované pod bielymi dáždnikmi. Ani to im však nebralo úsmevy na perách. Veď napokon - to im možno z neba pršalo šťastie.

Viac o téme: Samantha Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu