Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka už na to kašle: Aha, na červenom koberci ukázala šediny!

Cannes 2021 Zobraziť galériu (2)
Cannes 2021 (Zdroj: SITA)

CANNES - Posledný rok a štvrť poriadne zmenil spoločenský život, ale pomaly sa už začínajú konať spoločenské podujatia. Zdá sa však, že mesiace bez možnosti nechať si zafarbiť a upraviť vlasy priviedli herečku Andie MacDowell k myšlienke skúsiť to aj na červenom koberci s úplne prirodzeným imidžom.

Hoci v uplynulom období sa mnohé podujatia nekonali a aj pravidelné spoločenské akcie mali prestávku, pomaly sa všetko vracia do starých koľají. V Cannes sa včera otvorili brány tradičného filmového festivalu – ide v poradí o 74. ročník. 

Hviezdne príchody na 74. ročník filmového festivalu v Cannes (Zdroj: Profimedia)

Na červenom koberci sa ukázali herečky ako Marion Cottilard, Jodie Foster či Hellen Mirren, nechýbali ani modelky Bella Hadid a Candice Swanepoel, bývalá prvá dáma Francúzska Carla Bruni a mnohé ďalšie.

Galéria: Cannes 2021 - róby z červeného koberca

Medzi všetkými ale dosť vyčnievala herečka Andie MacDowell. Hoci má umelkyňa už 63 rokov, vždy sme ju vídavali na spoločenských akciách s tmavou hrivou kučeravých vlasov. Niekedy nechala vyniknúť práve ich vlnitosť, inokedy si ich dala vyrovnať a občas sa rozhodla pre zaujímavý spoločenský účes. 

Po mesiacoch koronového obdobia, keď sa ženy museli vzdať kaderníckych služieb, sa herečka rozhodla staviť na úplnú prirodzenosť. Vlasy si nechala rozpustené, kučeravé a navyše aj šedivé. Napriek tomu jej to na červenom koberci mimoriadne pristalo. 

Slávna herečka už na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andie MacDowellCannes 2021
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu