Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna speváčka utajila TEHOTENSTVO: Objavila sa na pódiu a... Vyzlečená spôsobila ošiaľ!

Cardi B Zobraziť galériu (7)
Cardi B (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Obrovské prekvapenie si pre svojich fanúšikov nachystala známa raperka Cardi B. Kontroverzná umelkyňa sa totiž objavila na pódiu počas odovzdávania cien BET Awards a každého upútalo jej tehotenské bruško. Slávna silikónka totiž nosí pod srdcom svoje druhé dieťa, čo verejnosť vôbec netušila. Radostnú novinu zaklincovala aj originálnou fotkou, ktorá sa v čase veľkého odhalenia objavila na jej instagramovom profile.

V nedeľu večer sa viaceré hviezdy šoubiznisu zišli na odovzdávaní cien BET Awards 2021. Červený koberec bol plný odvážnych kreácií a niektoré vybrané dámy svojou odvahou priam vyrazili dych. 

VIDEO: Megan Thee Stallion stavila na takýto odvážny outfit. 

Megan Thee Stallion sa na odovzdávaní cien BET Awards predviedla v šokujúco odvážnej kreácii (Zdroj: profimedia.sk)

Provokácia bola vždy blízka aj raperke Cardi B. Tá tentokrát na červenom koberci nepózovala. Avšak prekvapivo sa objavila na pódiu počas vystúpenia formácie Migos, ktorej členom je jej manžel Offset. A v momente, ako sa raperka zjavila, viacerých šokovala. Jej guľaté bruško totiž nešlo prehliadnuť. 

Cardi B
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Cardi B
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zhruba v tom istom čase sa na speváčkinom profile na Instagrame objavila netradičná tehotenská fotka. Cardi B na nej pózuje celkom nahá. Prsia a tehotenské bruško má obalené v sadre a fotka vznikla vo chvíli, keď si zrejme nechala urobiť sadrový odliatok na pamiatku. 

Fanúšikovia jej pod netradičnú fotku vypisujú nadšené komentáre a "svieti" jej pri nej už viac ako 10 miliónov srdiečok, ktoré každú chvíľu pribúdajú. 

Cardi B a Offset sa v tajnosti zosobášili v roku 2017. O rok nato sa im narodila dcérka, ktorej dali meno Kulture. Krátko po jej narodení sa rozišli. A hoci plánovali rozvod, napokon si k sebe opäť našli cestu. A už čochvíľa z nich budú dvojnásobní rodičia. Čo myslíte, dostane aj druhé dieťatko nejaké netradičné meno?

VIDEO: Cardi B prekvapila tehotenským bruškom. 

Cardi B je druhýkrát tehotná (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu