Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce tajomstvo slávnej speváčky: Sestra ju ako 12-ročnú zdrogovala a chcela predať pasákovi!

Mariah Carey Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci by sa mohlo zdať, že život speváckej divy Mariah Carey (50) je krásny, bezproblémový a očarujúci ako trblietky na jej outfitoch, nie je tomu tak. Talentovaná umelkyňa si v minulosti prešla aj poriadne náročnými obdobiami, na ktoré spomína s bolesťou v srdci. Prehovorila o nich vo svojej najnovšej knihe The Meaning of Mariah Carey, ktorú aktuálne propaguje.

„Motýle v bruchu, hrdosť v srdci, slzy radosti za malú Mariah, ktorej príbeh budete môcť prvýkrát počuť. Na dnešný deň som čakala celý môj život,” aj takýmito slovami sa Mariah Carey prihovorila followerom na sociálnej sieti Instagram, keď im ukázala svoju novú knihu. 

V týchto dňoch sa v médiách objavili prvé úryvky z nej, ktoré dokazujú, že slávna blondínka si toho v detstve a počas dospievania dosť vytrpela. Keď mala Mariah tri roky matka odišla od jej otca a malé dievča vzala so sebou. Žili v chudobe, v rozpadávajúcej sa chatrči. 

Mariah má staršiu sestru Alison a brata Morgana. Avšak vôbec sa s nimi nestýka. Nečudo. „Keď som mala 12 rokov, moja sestra ma zdrogovala a snažila sa ma predať pasákovi,” šokuje vo svojej knihe Mariah, ktorú našťastie zachránil nejaký okoloidúci muž.    

O speváčkinej sestre sa dnes vie, že sa dlhé roky živila prostitúciou a bola HIV pozitívna. 

Slávna Mariah sa stretla aj s rasizmom. Ako prezradila v knihe, v čase dospievania na ňu deti v autobuse dokonca pľuli, keď sa dozvedeli o jej zmiešanom pôvode. U svojej matky príliš veľkú oporu a útechu nemala. „Považovala ma za bankomat s parochňou na hlave,” zaspomínala si Mariah. 

O Carey je dobre známe, že trpela depresiami a príliš ružový nebol ani jej milostný život. Niet pochýb, že aj tomu sa vo svojej knižnej spovedi venovala...

Mariah Carey hrdo pózuje so svojou knihou.
Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey hrdo pózuje so svojou knihou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu