Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladý Brzobohatý sa v karanténe vypapkal: 104 kíl!

Ondřej Brzobohatý s manželkou Taťánou Brzobohatou Zobraziť galériu (3)
Ondřej Brzobohatý s manželkou Taťánou Brzobohatou (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Korona-karanténa mnohým priniesla od života zmeny, aj čo sa vzhľadu týka. Napríklad Ondřej Brzobohatý priznal, že sa mu podarilo pribrať na 104 kíl.

Ondřej Gregor Brzobohatý trávil karanténny čas u rodičov svojej manželky, bývalej Miss World Taťány Kuchařovej. A zrejme mu svokra výborne varila. Hoci mu redaktorka Blesk magazínu pre ženy zložila kompliment, že v domácej izolácii viditeľne nepribral, on to uviedol na pravú mieru. 

Ondřej Brzobohatý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Prima)

„Ale pribral a veľa. 12 kíl. A tiež som ich už stihol zhodiť. Vážil som 104 kíl, teraz mám 92,” priznal Ondřej, že ani jemu sa nevyhlo to, čo s čím bojovali mnohí. „Pil som pivo a prežieral som sa. Ale skôr som bol taký opuchnutý. Boli to kilá, čo človek rýchlo naberie, ale aj zhodí, keď je k sebe prísny. Hovorím im kilá z lásky, pretože človek jedáva s láskou,” uviedol. 

Prebytočné kilogramy zhodil najmä tým, že obmedzil pivo. „U chlapov to tak býva. Vzdáte sa piva a hneď v prvý týždeň ide dole päť kíl. Diéty neskúšam, maximálne si občas dám týždenný pôst,” priblížil, ako sa opäť dostal do formy. Ako dodal, jeho pôst spočíva v ovocných a zeleninových šťavách a hovädzom vývare. „A hlavne nepijem žiadny alkohol. Telo sa potom znovu nakopne. Ale diéty ma nebavia. Aby som jedol niečo, čo mi nechutí, tak to nie,” uzavrel tému. 

Ondřej Brzobohatý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Ondřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu