Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kreslený seriál o kráľovskej rodine má jasné kontúry: ČOŽE? Takto majú vyzerať!

Postavy nového seriálu uzreli svetlo sveta. Zobraziť galériu (7)
Postavy nového seriálu uzreli svetlo sveta. (Zdroj: Royal Family/Ranald Mackechnie)

LONDÝN – O tom, že o princovi Georgovi bude seriál, sa hovorilo už dlhšie. Teraz však začal nadobúdať jasnejšie kontúry a je známe nielen to, kto bude jednotlivých členov kráľovskej rodiny v angličtine dabovať. Je známe už aj to, ako budú postavy vyzerať. Karikaturista sa na anglickej monarchii poriadne vybúril a stojí to za to!

Na stanici HBO Max sa už čoskoro spustí nový animovaný seriál o kráľovskej rodine. Tou najpodstatnejšou postavou bude princ George, ktorý svojimi výrazmi tváre baví doslova celý svet. Samozrejme, sčasti je za to zodpovedný aj Gary Janetti stojaci za kreslenými Griffinovcami, ktorý vytváral s najstarším synom Kate a Williama vtipné meme obrázky. A práve on prepožičia svoj hlas malému následníkovi trónu.

Hlavnú rolu v seriáli bude mať princ George.
Zobraziť galériu (7)
Hlavnú rolu v seriáli bude mať princ George.  (Zdroj: HBO MAX/SITA)

Kým donedávna boli známe len mená hercov, ktorí svoje hlasy prepožičajú členom kráľovskej rodiny, teraz sa na svetlo sveta dostali aj karikatúry. V seriáli má hlavnú rolu princ George, ktorí bude zosmiešňovať komplet celú rodinu. Ktovie, či sa to stretne s pochopením kráľovnej či ostatných členov rodiny. Jedno je však isté - karikatúry sú vskutku zábavné!

Isté však je, že HBO Max je z projektu nadšené. „Sme nadšení, že ľuďom ukážeme svet, ktorý na Instagrame vytvoril Gary. George bude v seriáli veselý, šokujúci a prekvapivo milý,“ vyjadrila sa filmová producentka HBO Sarah Aubrey pre Daily Mail. Vyzerá to, že nový seriál by mohol zožať veľký úspech. Už prvotné podobizne kráľovskej rodiny totiž nejedného rozosmejú len na obrázku. Čo potom, keď sa budú aj hýbať a rozprávať!

Takto budú vyzerať postavy kresleného seriálu o kráľovskej rodine.
Zobraziť galériu (7)
Takto budú vyzerať postavy kresleného seriálu o kráľovskej rodine.  (Zdroj: HBO MAX)

Viac o téme: Princ HarryKate MiddletonPrinc WilliamKráľovná Alžbeta II.Princ GeorgeMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu