Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najsexi mužom sveta je... Šokujúci výsledok! Slová jeho ženy - 100 bodov!

Kto je podľa magazínu People najsexi mužom sveta? Zobraziť galériu (7)
Kto je podľa magazínu People najsexi mužom sveta? (Zdroj: People)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Magazín People spomedzi celebrít pravidelne vyhlasuje najsexi muža a ženu sveta pre daný rok. Za nežné pohlavie tentokrát truimfovala Jennifer Garner, dnes je už známe meno aj najšarmantnejšieho pána šoubiznisu. Stal sa ním spevák John Legend. Ako reagoval na túto poctu? A čo na to hovorí jeho manželka - modelka Chrissy Teigen?

Spevák John Legend má na konte viacero ocenení. Spomenúť možno Grammy, Emmy, či Oscara. Najnovšie sa môže pýšiť tým, že ho magazín People zvolil za najsexi muža sveta. „Som poctený. Ale tiež cítim tlak. Teraz budem stále kontrolovaný, či som ozaj dosť sexi,” poznamenal umelec v rozhovore pre spomínaný časopis.

John Legend
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: People)

Z manželovho úpechu sa pochopiteľne raduje aj jeho žena Chrissy. „Zlatko, prešiel si dlhú cestu,” napísala na instagrame modelka, ktorá má so spevákom dcérku a syna. Viac jej reakcií sa objavilo na twitteri. „Už sa neviem dočkať toho, akí budú ľudia nahnevaní, že John je najsexi mužom sveta. Moje tajomstvo je vonku. Splnila som si sen a sexujem s najsexi mužom sveta. Aká pocta!” znejú vybrané z reakcií známej modelky. 

John Legend
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: People)

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu