Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nedá si povedať! Polícia zbalila muža, ktorý vnikol do domu Taylor Swift, už po tretíkrát

Taylor Swift Zobraziť galériu (6)
Taylor Swift (Zdroj: SITA/Joel C Ryan/Invision/AP, File)

NEW YORK - Do domu americkej speváčky Taylor Swift v New Yorku vnikol už tretíkrát po sebe ten istý muž. Rovnako ako v prechádzajúcich prípadoch ho zatkli a opäť mu hrozí väzenie. V minulom roku si pritom 22-ročný Roger Alvarado odsedel vo väzení šesť mesiacov za predchádzajúce vniknutie do speváčkinho domu. Podľa polície Alvarado tentokrát vyliezol po rebríku na terasu na prvom poschodí domu a rozbil sklenenú výplň dverí, cez ktoré sa dostal dovnútra.

Páchateľ vnikol do domu v noci zo stredy na štvrtok, pričom v tom čase nikto nebol doma. Podobne tomu bolo aj v apríli minulého roku, keď sa Alvarado v speváčkinom dome osprchoval a potom zaspal v jej posteli. Prvýkrát do jej domu vnikol vo februári minulého roku, keď rozbil vchodové dvere lopatou.

Taylor Alison Swift vydala debutový, eponymný album v roku 2006. Nadviazala naň štúdiovkami Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012), 1989 (2014) a Reputation (2017). K jej najväčším hitom patria skladby ako Shake It Off, Blank Space, I Know You Were Trouble či Bad Blood. Speváčka má na konte napríklad desať cien Grammy, 23 Billboard Music Awards či 19 American Music Awards vrátane Dick Clark Award for Excellence. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000 - 2015), zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu