Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fešáka z Matrixu by ste dnes nespoznali: Och, vyzerá hrozne!

Keanu Reeves vo filme Matrix. Zobraziť galériu (7)
Keanu Reeves vo filme Matrix. (Zdroj: Warner Bros.)

NEW YORK - Ako iný človek! Keď sa spomenie film Matrix, každý si hneď vybaví charizmatického herca menom Keanu Reeves (53), ktorý stvárnil jednu z ústredných postáv. Od čias nakrúcania prešli desiatky rokov, v priebehu ktorých niekdajší fešák výrazne zmenil imidž. Keby okolo vás prešiel na ulici, hviezdu by ste v ňom určite nespoznali. Skôr by ste si mysleli, že ide o bezdomovca...

Keanu Reeves si svojho času získal množstvo ženských fanúšičiek. A to nielen účinkovaním v Matrixe, ale aj v iných počinoch, ktoré sa žánrovo odlišujú. Pred kamerami je stále aktívny a medzi svojich obľúbencov ho zaraďujú aj mnohí muži. Začiatkom marca sa začalo s prípravami na tretie pokračovanie akčného thrilleru John Wick. 

Charizmatický herec s pribúdajúcimi rokmi výrazne zmenil svoju vizáž. Má dlhšie vlasy a nosí bradu. A hoci sa mnohé ženy zhodujú, že na šarme mu to neubralo, pri pohľade na jeho najnovšie zábery... No, žiadna sláva. 

Paparazzi totiž niekdajší hollywoodsky sexidol zverejnil počas treningu, ktorý podstupuje pred nakrúcaním. Práve mal prestávku. V jednej ruke držal cigaretu, v druhej proteínový drink a je dosť možné, že ľudia, ktorí okolo Reevesa prechádzali, ho vôbec nespoznali. 

Aktuálnu FOTO Keanu Reevesa nájdete v GALÉRII>>  

Viac o téme: Keanu Reeves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu