Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svalnatého »Geissena« rozpálila sexi misska: Ježíííš, to je ale trapas!

Bastian Yotta a Liz Fuller spolu šantili vo vlnách. Zobraziť galériu (10)
Bastian Yotta a Liz Fuller spolu šantili vo vlnách. (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA MONICA - V pozore! Na topkách sme vás v minulosti informovali, že Geissenovci majú konkurenciu - nemeckých pracháčov známych ako Die Yottas. "Nabúchaný" Bastian a silikónka Maria však veľký úspech nezožali a krachlo im to aj v súkromí. Svalnáč však o sexi ženy núdzu nemá. Naposledy sa okolo neho motala bývalá anglická misska Liz Fuller a ich šantenie vo vlnách teda skončilo riadnym trapasom.

V roku 2016 sme vás na topkách zoznámili s dvojicou Die Yottas, ktorá mala spoločne s televíznou stanicou ProSieben ambíciu tromfnúť slávnych Geissenovcov.  Nepodarilo sa a Carmen s Róóóbertom naďalej zostali najznámejšou nemeckou rodinkou z televíznych obrazoviek.

Aj napriek tomu si Bastian za Veľkou mlákou užíva život plnými dúškami. Nedávno ho paparazzi nafotili v spoločnosti atraktívnej Liz Fuller, ktorá bola v minulosti anglickou kráľovnou krásy. Za zmienku stojí najmä momentka, na ktorej svalnáč zviera zadoček sexi blondínky, pričom sa mu podozrivo vzdúvajú trenírky :) 

Paparazzi nafotili Bastiana Yottu s Liz Fuller počas toho, ako šantili vo vlnách. Pi pohľade do svlanáčového rozkroku je zrejmé, že ho blondínka poriadne rozpálila.
Zobraziť galériu (10)
Paparazzi nafotili Bastiana Yottu s Liz Fuller počas toho, ako šantili vo vlnách. Pi pohľade do svlanáčového rozkroku je zrejmé, že ho blondínka poriadne rozpálila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Bastian Yotta sa rád chváli svojím telom.
Zobraziť galériu (10)
Bastian Yotta sa rád chváli svojím telom.  (Zdroj: Instagram)

Týmito krivkami rozpálila Liz Fueller svalnatého a prachatého Nemca.
Zobraziť galériu (10)
Týmito krivkami rozpálila Liz Fueller svalnatého a prachatého Nemca.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Bastian YottaLiz Fuller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu